Handleiding

Deze handleiding wijst je de weg voor het spelen op Nudge 6000. Het is zeker aan te raden om de informatie in de handleiding door te nemen, zodat je met veel meer plezier op deze klassieke gokkast zult spelen. Als je namelijk niet weet wanneer er een winnende combinatie wordt gevormd of hoe je in de super meter mode terechtkomt, dan snap je er weinig van en is het spel haast niet te volgen. Ook begrijp je dan niet waarom je niets wint. Of je begrijpt juist niet waarom je wel gewonnen hebt nadat de rollen van de Nudge 6000 tot stilstand zijn gekomen. Ontdek dan ook alle ins en outs van deze klassieker en neem de handleiding van begin tot eind door.Handleiding inzetten op Nudge 6000

Om te beginnen met spelen op Nudge 6000 kun je eerst de muntwaarde naar je eigen voorkeur aanpassen. Er zijn drie verschillende muntwaardes beschikbaar, namelijk een muntje met een waarde van 0,10 euro, een muntje met een waarde van 0,20 euro en een muntje met een waarde van 1 euro.

Eerst kies je dus de muntwaarde en daarna bepaal je of met je met 1 munt op Nudge 6000 gaat gokken of met 10 munten. Dat zijn namelijk de twee opties waar je een keuze uit kunt maken. Het spelen met 1 munt inzet betekent dat je op één actieve winlijn speelt en daarmee de kansen op winst beperkt. Heb je de munt van 0,10 euro geselecteerd en speel je met 1 munt, dan kost een inzet 0,10 euro per spelbeurt. Bij de munt van 1 euro kost een spelbeurt met 1 munt 1 euro.

Maak je de keuze om 10 munten in te zetten per spelbeurt op Nudge 6000, dan speel je op vijf actieve wijnlijnen en heb je toegang tot de super meter mode. Dat is bij het gokken met 1 munt namelijk niet het geval. Speel je met een muntwaarde van 0,10 en een inzet van 10 munten, dan kost dat per spelbeurt 1 euro. Kies je voor de muntwaarde van 1 euro dan kost een spelronde in dit geval in totaal 10 euro.

Handleiding winst innen of spelen in supermeter

Een winnende combinatie op een actieve winlijn levert geld op. Bij een inzet van 10 munten wordt bij winst de keuze geboden om het geld te innen of verder te gokken in het bovenspel van Nudge 6000 in de super meter mode. Als je bij winst op de startknop drukt, dan ga je automatisch naar het bovenspel. Wil je de winst innen om verder te spelen in het basisspel, dan moet je op de knop ‘innen’ klikken.

De super meter modus kent drie verschillende inzetten, waarbij het aantal gekoppelde nudges een belangrijke rol speelt. Je bepaalt zelf of je met een inzet van 20 credits en 1 nudge speelt of dat je de voorkeur geeft aan een inzet van 40 credits met 2 nudges of een inzet van 60 credits en 3 nudges. Een nudge staat voor een extra duw aan de rollen om een winnende combinatie te realiseren.

Als je in de supermeter de rollen laat draaien en er is geen winnende combinatie, dan zorgt de nudge ervoor dat er een duwtje aan de rol wordt gegeven. Zo kan er met het gebruik van de nudge alsnog een winnende combinatie ontstaan. In dat opzicht kan het spelen met 3 nudges en een inzet van 60 credits in de supermeter de meeste kansen op winst bieden.

Met bovenstaande informatie uit de handleiding is het spannend en leuk om op de Nudge 6000 te gokken. Speel meteen gratis of meld je aan voor een account om met geld op de gokkast Nudge 6000 te spelen.