980 Header Image

Super Meter Mode

De Super Meter Mode van Nudge 6000 is een spannend onderdeel van de gokkast dat alleen bereikt kan worden door eerst in het basisspel te gaan spelen. Pas op het moment dat er sprake is van een winnende combinatie in het basisspel die op een actieve winlijn valt, kun je naar de Super Meter Mode in het bovenspel. Je hebt dan nog de keuze om de winst te innen en in het basisspel actief te blijven. Kies je er niet voor om de winst te innen door middel van de daarvoor bestemde knop, dan kom je automatisch in het bovenspel terecht.

Belangrijk om te weten voordat je begint met spelen op Nudge 6000 is dat je met 10 munten moet spelen om in het bovenspel met de supermeter te kunnen spelen. Dat betekent dat je in elk geval minimaal met 1 euro per spin gaat spelen als je voor de laagste muntwaarde kiest.

Spelen in de Super Meter Mode

Zoals gezegd, speel je eerst in het basisspel om bij de eerste winst automatisch verder te spelen in de Super Meter Mode. Daar heb je afhankelijk van het aantal gewonnen credits de mogelijkheid om uit drie optie te kiezen met betrekking tot de inzet. Je speelt overigens altijd in het bovenspel met dezelfde muntwaarde als waar je in het basisspel mee aan het gokken was. Aan elke inzet zijn zogenoemde nudges verbonden. Een nudge staat als het ware voor een tikje tegen de rol die uitgevoerd wordt op het moment dat er een winnende combinatie kan vallen op de rollen. De nudges geven je als speler dan ook een extra kans op winst en op een hogere winst.

Bij de eerste optie speel je in het bovenspel van Nudge 6000 met 20 credits en heb je recht op 1 nudge. Bij de tweede optie kies je ervoor om met 40 credits te gokken in de Super Meter Mode en krijg je 2 nudges. De derde optie geeft recht op 3 nudges en dan speel je met een inzet van 3 nudges. Op elk gewenst moment is het mogelijk om weer naar het basisspel terug te keren door de winst van de supermeter te nemen.

Mysterywinst met drie kroonsymbolen

Naast de drie rollen met drie rijen waarop onder meer fruitsymbolen op voorkomen, staat de tabel van uitbetaling. Zo is in de Super Meter Mode te zien dat drie 7’s op een actieve winlijn goed zijn voor 100 credits en dat drie symbolen met kersen op een winlijn 20 credits waard zijn. De meeste winst kan in het bovenspel echter behaald worden met de afbeeldingen van de kroonsymbolen. De drie kroonsymbolen leveren je als speler een mysterywinst op. De hoogte van deze mysterywinst varieert van 300 credits tot en met 6.000 credits en het is dus een verrassing hoeveel credits je krijgt uitgekeerd.

Terug naar het basisspel

Je kunt vrijwillig terugkeren naar het basisspel van Nudget 6000 door op de knop ‘innen’ te drukken. Verder keer je automatisch terug naar het beginspel op het moment dat je credits in de Super Meter Mode zijn verbruikt. In het basisspel kun je weer verder gaan met spelen en desgewenst eerst de hoogte van de inzet nog eens veranderen om bij winst weer terug te keren naar de supermeter. Overigens kun je ook in het basisspel 6.000 credits winnen en wel als je op alle vijf actieve winlijnen speelt met 10 munten en er drie dollarsymbolen verschijnen op een winlijn. Mocht je dat aantal credits winnen, dan kun je ervoor kiezen om de winst eerst te nemen of om te gokken in de Super Meter Mode.